Til diverse

Regelsæt for

KOMMUNESKYDNING                 December 2011

for skytter i Ølgod Gl. Kommune.

På et møde mellem Ansager - Gårde - Tistrup og Ølgod skytteforeninger d. 17/1 1991 i Gårde, blev følgende fællesregler vedtaget som gældende indtil en af de deltagende parter ønsker en revision. Revideret og ændret 19/1 1994, 2/4 1998, 13/2 2002, 27/9 2006 og 13/12 2011

Hvem deltager:                           Skytteforeninger i Ølgod Gl. Kommune.

Sted:                                               Skydningen afholdes af foreningerne i rækkefølge,

2012 i Ølgod, 2013 i Tistrup, 2014 i Gårde, o.s.v.

Tidspunkt:                                    Skydningen afholdes i første halvdel af november måned, bedst mulig i forhold til øvrige konkurrencer.

Hovedskydning riffel:               20 gældende skud samt ubegrænset antal prøveskud på DDS stan­dard-skive for 15 m skydning. I øvrigt er DDS bestemmelser for skydning gældende.

Klasseopdeling:                           Cal. 22:                                                             Luft:

Børneklasse 1                                                  Børneklasse 1

Børneklasse 2                                                  Børneklasse 2

Børneklasse 3                                                  Børneklasse 3

Børneklasse 4

Junior 1 + 2                                                       Junior 1 + 2

Ung + Kl.1+ 2+ 3                          Ung + Kl. 1+ 2+ 3

Veteran 1 + 2 og Åkl 1 + Åkl 2  Veteran + Åben kl.

Veteran 3 + Åkl. 3

Hovedskydning pistol:               30 gældende skud, der er fri prøveskud før gæl­dende skydning.

I øvrig er DDS bestemmelser for skydning på 15 m gældende.

Der må skydes 10 skud pr. skive.

Klasseopdeling Pistol:               Der skydes i 3 klasser, både Cal.22 og Luft:

Børneklasse

Junior + Ung + Kl. 4

Kl. 1 + 2 + 3 + Veteran +Åkl.

Præmier:                                       Der er præmie i de enkelte klasser efter deltagerantal.

Er der under 3 skytter i klassen, er præmien reduceret til samme værdi

som 2. præmien, derefter præmie for hver 4. skytte (1 – 5 – 9 – 13 o.s.v.)

(Der spørges om evt. præmie, skal være gavekort eller bæger)

Priserne er fastsat til:                Børn og Junior                              30 kr.

Øvrige skytter                                45 kr.

Fællesomkostninger:                 Hver forening er pligtig til at indbetale 250 kr.

Udførlig resultatliste skal snarest efter skydningen sendes de deltagende foreninger,

samt til den KAP ansvarlige i DDS Sydvest.

Præmier skal uddeles rimelig hurtig efter skydningen. (ca. 14 dage)

SKYTTEFORENINGERNE I ØLGOD Gl. KOMMUNE